Gem de smochine și cimbru
Gemul de smochine și cimbru ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.13 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 111 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți smochine, cimbru, sare de mare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pâine plată cu gem de smochine cu usturoi prăjit, Miere de cimbru biciuit brânză de capră și mușcături de smochine, și Newtoni De Smochine De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți siropul de sorg într-o cratiță medie.Se aduce la foc mic la foc mediu.
Adăugați coajă de portocală, crenguțe de cimbru și vârf de sare.Se fierbe amestecul de sorg timp de 1 minut.
Addfigs. Continuați să fierbeți, amestecând ușor ocazional, până când smochinele sunt moi, dar își păstrează încă forma, 5-10 minute, în funcție defirmitatea smochinelor.
Lăsați gemul să se răcească. Faceți înainte: gemul se poate face cu 2 săptămâni înainte.
Transfer într-un borcan. Acoperiți și răciți.