Gem De Roșii
Gemul de roșii este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan condiment. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 610 calorii. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 375 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, chimen, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Dulceata de rosii dulce si picanta, Dulceata De Rosii Cherry In Lot Mic, și Crostini de usturoi cu Brie și gem dulce și picant de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă aveți de gând să păstrați dulceața, pregătiți borcanele și capacele: așezați trei borcane cu jumătate de halbă pe un raft într-o oală mare.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi borcanele și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe 10 minute, apoi se stinge focul și se lasă borcanele să se odihnească în apa fierbinte. Între timp, puneți benzi și capace într-o cratiță mică și acoperiți cu apă.
Încălziți la foc mediu până când apa fierbe, apoi scoateți tigaia de pe foc și lăsați benzile și capacele să se odihnească în apă fierbinte până când sunt gata de utilizare.
Combinați roșiile, zahărul, sucul de lămâie, ghimbirul, fulgii de ardei roșu, sarea, scorțișoara și chimenul într-o oală mare, cu fundul greu și aduceți la fierbere la foc mediu-mare, amestecând frecvent. Reduceți căldura și fierbeți până când amestecul ajunge la o consistență groasă, asemănătoare gemului, aproximativ două ore și jumătate. Se amestecă pectina (dacă se folosește) și se fierbe încă un minut.
Puneți dulceața fierbinte în borcane sterilizate fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch. Ștergeți jantele borcanelor, acoperiți cu capace și înșurubați benzile până când abia se strâng.
Așezați borcanele pe raft în oală și acoperiți complet cu apă. Acoperiți oala și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe timp de 15 minute. Opriți focul, descoperiți oala și lăsați borcanele să se odihnească în apă timp de cinci minute.
Scoateți borcanele din oală și lăsați-le să se odihnească netulburate pe blat timp de șase ore sau peste noapte.