Gem De Piersici-Zmeură
Gemul de piersici-zmeură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 1757 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 5 și costă 4,17 USD pe porție. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de instrucțiuni de conservare, zmeură, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 43%. Încercați Gem De Piersici De Rubarbă, Plăcintă cu piersici și zmeură, și Plăcintă Cu Piersici Cu Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmați pașii de la 1 la 4 din instrucțiunile de conservare, folosind șase borcane de dimensiuni de halbă.
Tăiați gros piersicile; ar trebui să aveți 5 1/2 căni. Tăiați gros sau zdrobiți zmeura; ar trebui să aveți 2 căni.
Într - o tigaie de 8 până la 10 litri, combinați piersici, zmeură, suc de lămâie, unt (dacă se utilizează) și pectină. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând des. Se amestecă zahărul; când amestecul reia fierberea, se amestecă exact 4 minute dacă se utilizează pectină MCP (1 minut dacă se utilizează Sure-Jell sau Ball Fruit Jell).
Scoateți imediat de pe foc.
Îndepărtați și aruncați orice spumă din gem.
Urmați pașii de la 5 la 11 din instrucțiunile de conservare, lăsând 1/4 inch de spațiu în fiecare borcan și borcane de procesare timp de 5 minute (a se vedea notele).