Gem De Piersici-Portocale
Gemul de piersici-portocale necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Acest condiment are 18 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 128. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de amestec de băuturi, piersici, îndulcitor" fără calorii " cu măsuri precum zahărul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Gem De Piersici De Rubarbă, Gem De Cireșe, și Bacon și gem de whisky pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați piersicile într-un robot de bucătărie până la tocat.
Transferați piersicile într-un cuptor olandez; amestecați pectina.
Lăsați să stea 10 minute. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; gatiti 15 minute, amestecand constant.
Se amestecă îndulcitorul și se amestecă băutura.
Se toarnă în borcane sterilizate fierbinți, lăsând 1/4 inch în partea de sus a borcanului; ștergeți jantele borcanului. Acoperiți imediat cu capace metalice și înșurubați benzile. Procesați în baie de apă fierbinte 5 minute.