Gem De Congelator De Căpșuni Fără Gătit

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați gemul de congelator de căpșuni fără gătit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 350 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Un amestec de căpșuni, zahăr, pectină pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Dragoste De Vară: Gem Rapid De Sangrie De Căpșuni, Crumble-Topped Unt De Arahide Strawberry Jam Baruri, și Baie Rose și portocaliu-parfumat Red Berry non COOK congelator Jam pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți bine căpșunile într-un castron mare; pus deoparte.
Combinați pectina cu 1/4 cană de zahăr. Adăugați treptat amestecul de pectină la căpșuni, amestecând energic.
Se lasă să stea 30 de minute, amestecând ocazional.
Adăugați sirop de porumb; se amestecă bine. Se amestecă treptat zahărul rămas până se dizolvă.
Lingura în recipiente lăsând 1/2-inch headspace; capace sigure.
Lăsați să stea peste noapte la temperatura camerei înainte de îngheț.
Poate fi înghețat până la un an. A se păstra la frigider până la 4 săptămâni după deschidere.