Gem De Cafea Și Ceapă

Gem De Cafea Și Ceapă
Gemul de cafea-ceapă necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 107 calorii, 0g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ulei, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca un condiment la un preț foarte rezonabil. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Încercați Gem De Piersici Cu Rubarbă, Gem De Cireșe, și Bacon și gem de whisky pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecand des, 15-20 de minute sau pana cand ceapa are culoarea caramelului. Se amestecă cafeaua și ingredientele rămase și se gătește, amestecând ocazional, încă 5 până la 10 minute sau până când lichidul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista