Gelee de mere cu afine și tartă
Gelees de mere de afine și tartă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 36 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 100. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coloranți alimentari, afine, cuișoare măcinate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Tarta Cu Nuci De Mere Cu Afine, Tarta Cu Mere-Afine, și Tarta Cranberry Apple Crisp.
Instrucțiuni
Ștergeți vasul de copt din sticlă de 8x8x2 inci cu o cârpă umedă. Vasul de linie cu folie de plastic, apăsând pentru a adera.
Așezați farfuria mică în congelator.
Se amestecă primele 7 ingrediente într-o cratiță mare mare; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu; fierbeți neacoperit până când fructele sunt foarte fragede, amestecând des, aproximativ 15 minute. Se răcește ușor. Lucrând în loturi, amestecul de piure în blender până se omogenizează.
Transferați piureul într-o cratiță medie grea. Se amestecă pectina și cuișoarele. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu și se fierbe neacoperit până când piureul este foarte gros (cum ar fi sosul de mere), amestecând frecvent, aproximativ 50 de minute. (Gel-ul se face cand se face 1/2 lingurita de piure asezata pe farfurie in gelurile congelatoare dupa 1 minut.)
Transferați piureul în vasul pregătit; blat neted.
Lăsați să stea 2 ore la temperatura camerei. Capac; gel rece până la firmă, aproximativ 3 ore mai mult.
Ștergeți vasul de copt din sticlă de 8x8x2 inci cu o cârpă umedă. Vasul de linie cu folie de plastic, apăsând pentru a adera.
Așezați farfuria mică în congelator.
Combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță mare; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți la foc mic până când fructele sunt foarte fragede, amestecând des, aproximativ 15 minute. Se răcește ușor. Lucrând în loturi, amestecul de piure în blender până se omogenizează.
Transferați piureul într-o cratiță medie grea. Se amestecă pectina. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu și se fierbe neacoperit până când piureul este foarte gros (cum ar fi sosul de mere), amestecând frecvent, aproximativ 50 de minute. (Gel-ul se face cand se face 1/2 lingurita de piure asezata pe farfurie in gelurile congelatoare dupa 1 minut.) Amestecați suficient colorant alimentar pentru a obține o culoare verde atrăgătoare (aproximativ 20 de picături de verde și 5 picături de galben).
Transferați piureul în vasul pregătit; blat neted.
Lăsați să stea 2 ore la temperatura camerei. Capac; gel rece până la firmă, aproximativ 3 ore mai mult.
Inversați ambele geluri pe suprafața de lucru. Îndepărtați plasticul.
Tăiați în pătrate de 1 inch.
Rulați pătrate în zahăr spumant pentru a acoperi. (Se poate face cu 1 săptămână înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.)