Gelatină de zmeură cu nectarine
Gelatina de zmeură cu nectarine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 126 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați nectarine, zahăr, frișcă ușor bătută și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cran-Gelatină De Zmeură, Gelatină De Zmeură Turnată, și Inel De Gelatină De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați zmeura cu apa și gătiți la foc moderat, zdrobind fructele de pădure cu un tocător de cartofi sau o furculiță, până când sunt foarte suculente, 5 până la 6 minute.
Se toarnă boabele fierbinți într-o sită fină din oțel inoxidabil așezată peste un castron mediu și se lasă să se scurgă.
Amestecați ușor amestecul de fructe de pădure, răzuindu-l de pe fundul sitei cu o spatulă; nu apăsați pe solide sau gelatina va fi tulbure. Ar trebui să aveți 2 căni de suc. Se amestecă zahărul până se dizolvă și se lasă să se răcească.
Transferați 1/4 cană de suc de zmeură într-un castron mic.
Presărați gelatina peste suc și lăsați să stea până când gelatina este umezită uniform.
Într-o tigaie mică, încălziți amestecul de gelatină la foc moderat doar până când gelatina se topește. Amestecați amestecul în sucul de zmeură rămas în vasul mediu și turnați-l în 6 pahare de vin. Se dă la frigider până abia se fixează, aproximativ 1 oră. Amestecați ușor fructele și dați-le la frigider până când sunt ferme, cu aproximativ 1 oră mai mult.