Gelatină De Fructe Mată
Gelatina de fructe mată este o fără gluten garnitură. O porție conține 396 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de 4 banane, zahăr, ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Desert De Gelatină Cu Fructe Înghețate, Salată De Gelatină Mată, și Gelatină De Lămâie Cu Ananas Înghețat.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați gelatina în apă clocotită.
Scurgeți ananasul, rezervând sucul într-o cană de măsurare.
Adăugați suficientă apă în suc pentru a măsura 1 cană; se amestecă în amestecul de gelatină. Se amestecă ananasul și afinele.
Puneți bananele într-un 13-in. x 9-în. dish.
Se toarnă amestecul de gelatină peste banane. Acoperiți și refrigerați până când este ferm.
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, smântâna și zahărul până se omogenizează.
Se întinde pe gelatină. Acoperiți și refrigerați până la servire.