Gelatina de fructe mată este o fără gluten garnitură. O porție conține 396 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de 4 banane, zahăr, ananas și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Desert De Gelatină Cu Fructe Înghețate, Salată De Gelatină Mată, și Gelatină De Lămâie Cu Ananas Înghețat.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, dizolvați gelatina în apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scurgeți ananasul, rezervând sucul într-o cană de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
3
Adăugați suficientă apă în suc pentru a măsura 1 cană; se amestecă în amestecul de gelatină. Se amestecă ananasul și afinele.