Gazpacho picant de roșii și pepene verde cu Crab ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, integrală 30 și pescatariană are 245 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de bucăți de pepene verde, roșii, poblano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma bucățile de pepene verde, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde Înghețat {Și Cum Să Tăiați Un Pepene Verde} ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Gazpacho cu roșii și pepene verde, Bătând Căldura: Gazpacho Picant Cu Pepene Verde, și Gazpacho cu pepene verde de roșii cu fistic și ulei de busuioc.
Instrucțiuni
1
Prăjiți habanero peste o flacără de gaz până când este ușor carbonizat peste tot. Folosind un prosop de hârtie, frecați cât mai multă piele posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero Chili
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Scoateți tulpina și semințele și transferați chile într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați pepenele verde și usturoiul și piureul; se transferă într-un castron și se dă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Verde
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert și umpleți un castron cu apă cu gheață. Marcați fundul de roșii cu un X.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați roșiile în apa clocotită și albiți timp de 10 secunde pentru a le slăbi pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Transferați roșiile în apa cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
7
Curățați roșiile și înjumătățiți-le transversal. Lucrând peste o sită așezată într-un castron, scoateți semințele. Apăsați pe semințe pentru a extrage sucul, apoi aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Cafea Fierbinte Tare Caldă
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Transferați roșiile și sucurile lor în blender și piure. Amestecați piureul de roșii în piureul de pepene verde împreună cu oțetul și condimentați gazpacho-ul cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Pepene Verde
Gazpacho
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Într-un castron mediu, bateți sucul de lămâie cu zeama și uleiul de măsline și condimentați cu sare. Îndoiți crabul, avocado și poblano. Puneți supa în boluri, mutați salata de crab în centru și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)