Gazpacho cu creveți și gust de Avocado este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 259 calorii, 27G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $3.79 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Vara. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână roșii prune, ceapă, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gazpacho de castraveți cu gust de creveți, Gazpacho cu creveți la grătar și Avocado, și Supă de Avocado cu gust de citrice-creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti supa, gătiți creveți în apă clocotită timp de 2 minute sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Apă
Supă
2
Scurgeți și clătiți sub apă rece; tăiați grosolan creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Apă
3
Combinați 3/4 cană de ardei gras și următoarele 9 ingrediente (prin suc de legume) într-un blender; procesați până se omogenizează. Se amestecă creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Legume
Ardei Gras
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Pentru a pregăti gustul, combinați 1/4 cană de ardei gras și ingredientele rămase. Supă de Top cu gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Supă
5
Pâine cu usturoi la grătar: încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
6
Periați 4 (1 uncie) felii de pâine franceză cu 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Franceză
Ulei De Măsline
7
Adăugați pâine în tigaie; gatiti 1 1/2 minute pe fiecare parte. Frecați pâinea prăjită cu părțile tăiate ale unui cățel de usturoi înjumătățit.