Gazpacho Blanco necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 9. O porție conține 162 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați toppinguri: roșii, castraveți, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este perfect pentru Vara. Funcționează bine ca o supă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de excelent scor spoonacular de 32%. Încercați Gazpacho Alb (Gazpacho Blanco), Gazpacho Ajo Blanco, și Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho con Bogavante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Procesați castravetele, usturoiul și 1 cană de bulion într-un blender sau robot de bucătărie până se omogenizează, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-un castron; se amestecă restul de 1 cană de bulion, smântână și următoarele 4 ingrediente. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se presara cu topping-uri dorite.
4
* 1 (16 uncii) container smântână ușoară poate fi înlocuită.