Gazpacho Andaluz ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 81 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați castraveți, căței de usturoi, oțet de sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Gazpacho Andaluz, Gazpacho Andaluz, și Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho con Bogavante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Apăsați amestecul de roșii printr-o sită peste un bol, presând solidele cu spatele unei linguri; aruncați toate solidele rămase. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat