Gazpacho
Gazpacho ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 138 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ardei gras, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 70 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho con Bogavante, Gazpacho Alb (Gazpacho Blanco), și Gazpacho pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Tăiați aproximativ castraveții, ardeii grași, roșiile și ceapa roșie în cuburi de 1 inch. Puneți fiecare legumă separat într-un robot de bucătărie echipat cu o lamă de oțel și pulsați până când este tocată grosier. Nu supraprocesați!
După ce fiecare legumă este procesată, combinați-le într-un castron mare și adăugați usturoiul, sucul de roșii, oțetul, uleiul de măsline, sarea și piperul.
Se amestecă bine și se răcește înainte de servire. Cu cât gazpacho stă mai mult, cu atât se dezvoltă mai multe arome.