Gatiti cartea: Vinaigrette de lamaie-piper, doua moduri

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că dă-i lui Cook cartea: Vinaigrette cu lămâie-piper, două moduri de încercare. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 501 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 99 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. 68 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână crutoane, vinetă, gălbenuș de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gătiti cartea: J Aproxorcama-salată de Avocado cu vinaigretă de citrice, Gatiti cartea: Porterhouse de porc cu Pancetta-vinegreta de cirese uscate, și Gatiti cartea: Crochete de cartofi, sunca si ardei Piquillo.
Instrucțiuni
Pentru Vinaigreta cu crocant
Salată verde: într-un castron mic, combinați sucul de lămâie și usturoiul și condimentați cu sare și piper.
Adăugați coaja de lămâie.
Bateți în ulei. Aruncați vinaigreta cu salata verde, condimentați cu mai mult piper și garnisiți, dacă doriți, cu Parmigiano-Reggiano.
Combinați sucul de lămâie, gălbenușul de ou, usturoiul și hamsiile într-un castron sau blender.
Șoptind continuu sau cu blenderul în funcțiune, turnați 2 sau 3 picături de ulei, apoi continuați să turnați uleiul într-un flux continuu până când tot uleiul este emulsionat în vinetă. Se condimentează cu sare și piper. Într-un castron, aruncați salata verde cu trei sferturi din vinetă. Gustați și adăugați mai mult pansament dacă doriți.
Se ornează cu Parmigiano-Reggiano și crutoane.