Gatiti cartea: Turcia Piccata

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook the Book: Turkey Piccatan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 475 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, vin, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gatiti cartea: curcan cu umplutura, Gătiți cartea: curcan în stil Catalan, și Gatiti cartea: sos de curcan Perfect.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 200 F.
Tăiați pieptul de curcan transversal în bucăți de 1/2 inch. Puneți bucățile de curcan, pe rând, pe o bucată mare de folie de plastic, stropiți ușor partea superioară a curcanului cu apă, pliați folia de plastic peste curcan și stropiți partea superioară a foliei de plastic cu apă. Lira la nu mai puțin de 1/8 inch grosime.
Condimentați ambele părți ale cărnii cu sare și piper și apoi dragați în făină. Scuturați excesul de făină. Pune deoparte.
Încălziți uleiul și 4 linguri de unt într-o tigaie saut de 12 inci la foc mediu-mare. Când este fierbinte, dar nu fumează încă, rumeniți curcanul, aproximativ 1 minut pe fiecare parte, apoi scoateți-l într-un platou rezistent la cuptor.
Se introduce la cuptor pentru a se încălzi.
Reduceți focul la minim și adăugați șalotele în tigaie. Saut pentru 1 până la 2 minute, până când încep să devină translucide.
Adăugați vinul și sucul de lămâie în tigaie și fierbeți până se reduce ușor, aproximativ 2 minute.
Adăugați restul de 2 linguri de unt și amestecați pentru a combina. Condimentează cu sare și piper după gust, dacă este necesar.
Se toarnă sosul peste curcan, se presară pătrunjel și se servește imediat.