Gatiti cartea: trei cani de pui cu fasole verde

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cook The Book: Three Cup Chicken with Green Beans. Această rețetă face 4 porții cu 1443 calorii, 70g de proteine, și 79G de grăsime fiecare. Pentru $6.33 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc thailandez, fasole, scallions și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Încercați Gatiti cartea: prajiti cu Tofu, fasole verde si rosii, Gatiti cartea: fasole Szechuan, și Gătiți cartea: fasole roșie în stil New Orleans pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați bucățile de pui în amidon de porumb și două lingurițe de sos de soia într-un bol. Acoperiți și răciți pentru a marina cel puțin 30 de minute sau până peste noapte.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul de susan cu ardeii iute, usturoiul și ghimbirul până când uleiul începe să baloneze.
Adăugați pui și amestecați puțin în bucăți maronii pe toate părțile.
Adăugați vinul de orez, sosul de soia rămas și zahărul. Se amestecă până la fierbere, apoi se acoperă.
Lăsați să fiarbă la foc mediu-mic 8 minute sau puțin mai mult dacă folosiți pui cu oase.
Adăugați fasolea verde și busuiocul și amestecați tigaia pentru a le distribui uniform. Acoperiți parțial și continuați să gătiți timp de 5 minute.
Adăugați scallions și aruncați încă o dată.