Gatiti cartea: tort de cartofi dulci
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 377 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 76 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 29 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, sarea, ghimbirul măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: tort de cartofi dulci cu Pecan Streusel, Gatiti cartea: vafe de cartofi dulci, și Gatiti cartea: Praline de cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face tortul: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Tapetați o tigaie cu jeleu cu hârtie cerată. Pulverizați hârtia cerată cu spray de legume antiaderent.
Bateți ouăle într-un castron mare cu un mixer electric la înălțime timp de aproximativ 3 minute sau până se spumează.
Adăugați zahărul, sucul de lămâie și cartoful dulce.
Se amestecă până se amestecă.
Combinați făina, praful de copt, scorțișoara, ghimbirul, nucșoara și sarea într-un castron mare.
Adăugați ingredientele uscate în amestecul de cartofi dulci și bateți la viteză mică până se omogenizează.
Se toarnă aluatul în tigaia cu jeleu și se întinde uniform.
Coaceți timp de aproximativ 15 minute până când ați terminat.
Combinați crema de brânză, untul, zahărul cofetarilor și vanilia într-un castron mediu, bătând până se omogenizează.
Adăugați ananasul zdrobit și amestecați cu mâna până se omogenizează.
Pentru a termina tortul: scoateți imediat tortul din tigaie inversând pe un prosop de ceai presărat cu zahăr de cofetari.
Rulați într-o rolă, lăsând hârtia cerată pe tort. Desfaceți, îndepărtați hârtia cerată și întindeți cu umplutură. Imediat reroll tort.
Lăsați să se răcească complet și dați-l la frigider timp de aproximativ 1 oră înainte de servire. Feliați când sunteți gata de servit.