Gatiti cartea: spaghete din grau integral cu pui fript, varza de Bruxelles tocata si parmezan

Gatiti cartea: spaghete din grau integral cu pui fript, varza de Bruxelles tocata si parmezan
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dă-i lui Cook cartea: spaghete de grâu integral cu pui fript, varză de Bruxelles mărunțită și parmezan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 1029 calorii. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 117 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pui fript, unt, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Rotini de grâu integral cu varză de Bruxelles mărunțită, Gatiti cartea: spaghete din grau integral cu varza, și Varză de Bruxelles mărunțită cu fistic, afine și parmezan.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o cratiță mare cu apă bine sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Ținând fiecare varză de Bruxelles de capătul tulpinii, tăiați în felii foarte subțiri folosind un feliator cu lamă reglabilă sau feliați subțire cu un cuțit ascuțit bun.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Încălziți untul și 2 linguri de ulei într - un cuptor olandez de 5 1/2 până la 7 litri sau o oală grea cu capac la foc mediu până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
4
Adăugați varza de Bruxelles și un vârf generos de sare. Reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți, amestecând frecvent, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
(tub Mare)(tub Mare)
5
Adăugați 1/4 cană de apă și continuați să gătiți, acoperit și amestecând ocazional, timp de încă 15-20 de minute până când mugurii sunt fragezi, dar încă fermi până la mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
6
Între timp, încălziți usturoiul și uleiul rămas într-o tigaie mică sau o cratiță la foc mic, învârtind tigaia ocazional, timp de 5-6 minute până când sunt parfumate și ușor aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Se ia de pe foc. Când germenii sunt gata, lăsați-i să stea, acoperiți, de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
8
Gatiti pastele in apa clocotita pana la al dente, apoi, rezervand 1/2 cana din lichidul de gatit pentru paste, scurgeti si transferati pastele intr-un bol mare de servire. Adăugați imediat mugurii, bulionul, usturoiul și uleiul și aruncați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Adăugați puiul și 1 1/2 căni de brânză. Aruncați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
10
Adăugați lichidul de gătit pentru a umezi, dacă doriți.
11
Serviți pastele imediat, stropite cu ulei suplimentar și presărate cu piper negru amplu, brânza rămasă și puțină sare de mare grosieră deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista