Gatiti cartea: sos de tigaie pentru pui prajit

Gatiti cartea: sos de tigaie pentru pui prajit
Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 129 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Un amestec de șalotă, morcov, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Gatiti cartea: muschi de vita prajit cu sos de unt de vin rosu, Gătiți cartea: bas cu dungi prăjite cu salată tunisiană de năut și sos de iaurt, și Gatiti cartea: pui prăjit cu unt de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți tigaia în care tocmai ați prăjit un pui la foc mare și gătiți orice piele rămasă timp de aproximativ 1 minut. Sucurile se vor găti și se vor lipi de fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Turnați toate, cu excepția a 1 sau 2 linguri de grăsime topită, dacă doriți.
3
Adăugați ceapa și morcovul și amestecați cu o lingură cu margini plate pentru a acoperi legumele cu grăsimea. Gatiti pana cand ceapa este translucida, 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați vinul și deglazați tigaia, răzuind bucățile caramelizate. Gatiti tot vinul (grasimea va incepe sa crape). Continuați să gătiți până când ceapa și morcovul sunt caramelizate, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați 1 cană de apă fierbinte, deglazați din nou tigaia și lăsați apa să se gătească complet. Când începe trosnitul, amestecați ceapa și morcovul până devin frumos caramelizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați încă 1 cană de apă fierbinte și gătiți până se reduce cu aproximativ două treimi.  
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Pentru sosul rafinat: în timp ce vinul și apa se gătesc, topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu, adăugând șalota pe măsură ce untul se topește. Gătiți șalota ușor până devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Scoateți tigaia de pe foc. Se strecoară sosul în cratiță cu șalotele și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați untul rămas și rotiți-l în tigaie până se încorporează complet în sos. Se amestecă ierburile. (În timp ce sosul se reduce, separați picioarele de pui. Puteți adăuga orice sucuri acumulate pe placa de sculptură în sosul de tigaie.)  
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați sucul de lămâie sau muștarul, dacă doriți. Aranjați puiul pe farfurii. Ținând înapoi solidele în tigaie, turnați sosul peste pui sau lingurați sosul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții3
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista