Gatiti cartea: saruturi de bezea

Gatiti cartea: saruturi de bezea
Gatiti cartea: Meringue Kisses este un fără gluten, fără lactate și vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 14 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 48. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, cremă de tartru, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Saruturi Bezea, Meringue Kisses I, și Saruturi Bezea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați rafturile cuptorului în pozițiile de mijloc superior și de mijloc inferior și încălziți cuptorul la 225 F. Liniați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți albușurile, vanilia și crema de tartru împreună cu un mixer electric la viteză medie-mică până la spumă, aproximativ 1 minut. Măriți viteza mixerului la mediu-mare și bateți albii până la movile moi, ondulate, aproximativ 1 minut. Bateți treptat amestecul de zahăr, aproximativ 1 minut. Continuați să biciuiți albii până când sunt lucioși și formează vârfuri rigide, 1 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
Movile BarMovile Bar
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Folosiți o lingură sau o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu pentru a face sărutări de bezea de 1 1/4 inch lățime pe foile de copt pregătite, distanțate la aproximativ 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Sac De PatiserieSac De Patiserie
5
Coaceți bezeaua timp de 1 oră, comutând și rotind foile de copt la jumătatea coacerii. Opriți cuptorul și lăsați bezeaua să se răcească în cuptor, aproximativ 1 oră (sau 2 ore pe vreme umedă sau ploioasă).
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Scoateți fursecurile din cuptor și lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de servire, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista