Gatiti cartea: saruturi de bezea
Gatiti cartea: Meringue Kisses este un fără gluten, fără lactate și vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 14 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 48. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, cremă de tartru, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Saruturi Bezea, Meringue Kisses I, și Saruturi Bezea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați rafturile cuptorului în pozițiile de mijloc superior și de mijloc inferior și încălziți cuptorul la 225 F. Liniați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea într-un castron mic.
Bateți albușurile, vanilia și crema de tartru împreună cu un mixer electric la viteză medie-mică până la spumă, aproximativ 1 minut. Măriți viteza mixerului la mediu-mare și bateți albii până la movile moi, ondulate, aproximativ 1 minut. Bateți treptat amestecul de zahăr, aproximativ 1 minut. Continuați să biciuiți albii până când sunt lucioși și formează vârfuri rigide, 1 până la 3 minute.
Folosiți o lingură sau o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu pentru a face sărutări de bezea de 1 1/4 inch lățime pe foile de copt pregătite, distanțate la aproximativ 1 inch.
Coaceți bezeaua timp de 1 oră, comutând și rotind foile de copt la jumătatea coacerii. Opriți cuptorul și lăsați bezeaua să se răcească în cuptor, aproximativ 1 oră (sau 2 ore pe vreme umedă sau ploioasă).
Scoateți fursecurile din cuptor și lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de servire, aproximativ 10 minute.