Gatiti cartea: salata de telina si parmezan

Gatiti cartea: salata de telina si parmezan este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 509 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână nuci, parmezan îmbătrânit, sare de țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gatiti cartea: țelină Julep, Gatiti cartea: spaghete din grau integral cu pui fript, varza de Bruxelles tocata si parmezan, și Gatiti cartea: salata dulce-amara.
Instrucțiuni
Cu cel puțin 1 oră înainte de a planifica să serviți salata, amestecați împreună uleiul de măsline, coaja de lămâie, 1/4 cană de suc de lămâie, șalotele, semințele de țelină, sarea de țelină, pasta de hamsii, 2 lingurițe de sare și 1 lingurițăpiper.
Așezați țelina într-un bol de amestecare și aruncați-o curămânând 1 lingură de suc de lămâie și 1/2 linguriță de sare.(Chiar dacă aceste ingrediente sunt în pansament, credeți—mă-acest pas face diferența.)
Adăugați suficient pansament pentru a se umezi bine.Acoperiți și refrigerați cel puțin o oră pentru a permite țelinei să se crocanteși aromele să se dezvolte.
Când este gata de servit, aranjați țelina pe un platou, radeți
Parmezan pe țelină cu un cojitor de legume, apoi stropițicu nuci, frunze de pătrunjel, sare și piper și serviți imediat.