Gatiti cartea: salata de miel Indian si morcovi
Reteta gatiti cartea: salata de miel Indian si morcov este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 4 și costă 2,78 USD pe porție. O porție conține 604 calorii, 26g de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, sare de mare, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gatiti cartea: muratura Indiana, Gatiti cartea: miel Kofta, și Gatiti Cartea: Umăr Fiert De Miel.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare și prăjiți mielul măcinat până când toate grăsimile ies din ea.
Adăugați garam masala și un vârf bun de sare și dați-i un amestec. Continuați să prăjiți până când carnea este crocantă. Radeți morcovii în fâșii lungi subțiri cu un cojitor sau un feliator de mandolină și păstrați-i într-o parte.
Încălziți o tigaie mică la foc moderat și prăjiți semințele de chimen timp de 30 de secunde-vor începe să miroasă nuci și superbe.
Puneți-le într-un pistil și mortar și macinați-le.
Puneți tigaia la loc pe foc și prăjiți semințele de susan până devin aurii.
Transferați pe o farfurie.
Feliați șalotele decojite sau napolitana de ceapă subțire.
Pentru a vă face pansamentul, puneți coaja de lămâie și sucul într-un castron și adăugați șalotele sau ceapa, ghimbirul ras, chimenul măcinat și un vârf de sare.
Bateți totul împreună cu aproximativ 5 linguri de ulei de măsline extravirgin.
Se toarnă pansamentul peste morcovi, se adaugă frunzele de coriandru și mentă și se amestecă totul folosind degetele.
Împărțiți mielul crocant între patru farfurii și puneți salata îmbrăcată deasupra.
Se presară cu susan prăjit.
Serviți cu pâine naan, iaurt și pene de lămâie, dacă doriți.