Gatiti cartea: salata de miel Indian si morcovi

Gatiti cartea: salata de miel Indian si morcovi
Reteta gatiti cartea: salata de miel Indian si morcov este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 4 și costă 2,78 USD pe porție. O porție conține 604 calorii, 26g de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, sare de mare, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gatiti cartea: muratura Indiana, Gatiti cartea: miel Kofta, și Gatiti Cartea: Umăr Fiert De Miel.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare și prăjiți mielul măcinat până când toate grăsimile ies din ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel MăcinatMiel Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați garam masala și un vârf bun de sare și dați-i un amestec. Continuați să prăjiți până când carnea este crocantă. Radeți morcovii în fâșii lungi subțiri cu un cojitor sau un feliator de mandolină și păstrați-i într-o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
3
Încălziți o tigaie mică la foc moderat și prăjiți semințele de chimen timp de 30 de secunde-vor începe să miroasă nuci și superbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Puneți-le într-un pistil și mortar și macinați-le.
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
5
Puneți tigaia la loc pe foc și prăjiți semințele de susan până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Transferați pe o farfurie.
7
Feliați șalotele decojite sau napolitana de ceapă subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(55 Napolitane)(55 Napolitane)
8
Pentru a vă face pansamentul, puneți coaja de lămâie și sucul într-un castron și adăugați șalotele sau ceapa, ghimbirul ras, chimenul măcinat și un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Bateți totul împreună cu aproximativ 5 linguri de ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
10
Se toarnă pansamentul peste morcovi, se adaugă frunzele de coriandru și mentă și se amestecă totul folosind degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Împărțiți mielul crocant între patru farfurii și puneți salata îmbrăcată deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
12
Se presară cu susan prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
13
Serviți cu pâine naan, iaurt și pene de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
NaanNaan
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Pratsch organic Gruner Veltliner cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Pratsch Organic Gruner Veltliner
Pratsch Organic Gruner Veltliner
100% Certificat Organic Gruner Veltliner. Acest vin este pe bază de plante, proaspăt și picant, cu note de piper alb, măr și citrice pe gust.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista