Gatiti cartea: Porterhouse de porc cu Pancetta-vinegreta de cirese uscate

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dă-i lui Cook cartea: Porterhouse de porc cu vinaigretă de cireșe uscate cu Pancetta. Această rețetă face 4 porții cu 533 calorii, 62g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cotlete de porc, frunze de cimbru, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma cireșele uscate, puteți urma acest fel principal cu Parfaits De Granola Cu Fructe De Casă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: cârnați de porc Spiedini cu Bocconcini și roșii Cherry, Gatiti cartea: linte cu Pancetta, și Gatiti cartea: piei de cartofi cu Pancettan si ierburi mixte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti Cotletele de porc, amestecați uleiul de măsline, feliile de lămâie, oregano, ardeiul roșu și cimbru într-un vas de sticlă sau ceramică nereactiv.
Presărați Cotletele de porc cu sare și piper și puneți-le în vas cu marinada. Întoarceți-l pentru a acoperi cu marinada, acoperiți și dați-l la frigider timp de 6 până la 12 ore sau peste noapte.
Pentru a face vinaigreta, încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie sote setată la foc mic. Când uleiul de măsline este fierbinte, adăugați pancetta și gătiți timp de aproximativ 5 minute, sau până când grăsimea este redată și pancetta este crocantă.
Adăugați șalotele, oțetul și cireșele și gătiți timp de 6 până la 8 minute sau până se reduc la jumătate.
Se adaugă uleiul de măsline rămas, se amestecă bine și se lasă deoparte să se răcească.
Pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz prin pulverizarea grătarului cu spray de legume antiaderent.
Încălziți grătarul până când este foarte fierbinte.
Ridicați Cotletele de porc din marinată și ștergeți orice exces de ulei. Condimentați ușor cu sare și piper și grătiți timp de 1 până la 2 minute. Întoarceți cotletele și gătiți timp de aproximativ 1 minut mai mult sau până când sunt fierte. Cotletele subțiri nu durează mult să se gătească la foc fierbinte.
Aranjați cotletele pe un platou mare și îmbrăcați-vă cu vinaigreta răcită.