Gatiti cartea: Porterhouse de porc cu Pancetta-vinegreta de cirese uscate

Gatiti cartea: Porterhouse de porc cu Pancetta-vinegreta de cirese uscate
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dă-i lui Cook cartea: Porterhouse de porc cu vinaigretă de cireșe uscate cu Pancetta. Această rețetă face 4 porții cu 533 calorii, 62g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cotlete de porc, frunze de cimbru, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma cireșele uscate, puteți urma acest fel principal cu Parfaits De Granola Cu Fructe De Casă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: cârnați de porc Spiedini cu Bocconcini și roșii Cherry, Gatiti cartea: linte cu Pancetta, și Gatiti cartea: piei de cartofi cu Pancettan si ierburi mixte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti Cotletele de porc, amestecați uleiul de măsline, feliile de lămâie, oregano, ardeiul roșu și cimbru într-un vas de sticlă sau ceramică nereactiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2
Presărați Cotletele de porc cu sare și piper și puneți-le în vas cu marinada. Întoarceți-l pentru a acoperi cu marinada, acoperiți și dați-l la frigider timp de 6 până la 12 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
3
Pentru a face vinaigreta, încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie sote setată la foc mic. Când uleiul de măsline este fierbinte, adăugați pancetta și gătiți timp de aproximativ 5 minute, sau până când grăsimea este redată și pancetta este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați șalotele, oțetul și cireșele și gătiți timp de 6 până la 8 minute sau până se reduc la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5
Se adaugă uleiul de măsline rămas, se amestecă bine și se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
6
Pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz prin pulverizarea grătarului cu spray de legume antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Încălziți grătarul până când este foarte fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Ridicați Cotletele de porc din marinată și ștergeți orice exces de ulei. Condimentați ușor cu sare și piper și grătiți timp de 1 până la 2 minute. Întoarceți cotletele și gătiți timp de aproximativ 1 minut mai mult sau până când sunt fierte. Cotletele subțiri nu durează mult să se gătească la foc fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Aranjați cotletele pe un platou mare și îmbrăcați-vă cu vinaigreta răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
10
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Revista