Gatiti cartea: nori de ciocolată ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 36 de porții cu 217 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Un amestec de migdale, zahăr superfin, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Gatiti cartea: Chocolate Sabls, Gatiti cartea: ciocolata Yummy, și Gatiti cartea: ciocolata calda la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați rafturile în centrul și treimea superioară a cuptorului și preîncălziți-le la 350 F. Linia 3 tigăi cu jumătate de foaie cu hârtie pergament. Frecați zahărul superfin și zahărul brun împreună printr-o sită de sârmă cu ochiuri grosiere într-un castron mediu; pune deoparte. Bateți untul în vasul unui mixer cu suport rezistent prevăzut cu accesoriul cu palete la viteză mare până la omogenizare, aproximativ 1 minut. Adăugați treptat amestecul de zahăr, apoi vanilia. Bateți, răzuind ocazional fundul și părțile laterale ale bolului, până când amestecul este galben pal și texturat deschis, aproximativ 5 minute. Bateți treptat ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Căpșuni La Picior
Căpșuni La Picior
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Un Praf Mare De Sare Fină
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Cernem făina, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un castron mediu. Cu viteza mixerului scăzută, adăugați ingredientele uscate în trei adaosuri, amestecând doar până când fiecare adăugare este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De Verjuic
3
Adăugați migdalele și chipsurile de ciocolată și amestecați doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
4
Scoateți vasul din mixer. Goliți aluatul pe blatul de lucru și folosiți-vă mâinile pentru a distribui bine migdalele și chipsurile de ciocolată în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De Verjuic
5
Folosind o lingură de înghețată cu diametrul de 2 inci, porționați aluatul pe tigăile pregătite. Folosind călcâiul palmei, aplatizați ușor fiecare bilă de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
6
Coaceți două dintre tigăi cu fursecurile, schimbând poziția tigăilor de sus în jos și din față în spate cam la jumătatea coacerii, până când fursecurile se rumenesc uniform, 15 până la 18 minute. În ultimele 3 minute, rapiți fiecare tigaie pe raft. Cookie-urile se vor dezumfla și fisurile lor de semnătură vor apărea pe vârfuri. Repetați cu a treia tigaie. Se răcește pe tigăi. Notă: a se păstra într-un recipient etanș până la 5 zile.