Homar în bulion de Lemongrass cu Flans Shiitake Trufat

Homar în bulion de Lemongrass cu Flans Shiitake Trufat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați homarul în bulion de lămâie cu Flanuri Shiitake Trufate. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 730 calorii. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $ 9.4 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, sare și piper, scallions și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lemongrass-crustacee, Bulion de pui condimentat cu Flans de arpagic, și Trufă, Shiitake Matzo Supă Cu Bile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți chiuveta cu apă rece și adăugați cuburi de gheață. Aduceți la fierbere o oală medie cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Între timp, amorțiți homarii așezându-i la congelator timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
3
Transferați-le pe o placă de tăiere grea, introduceți vârful unui cuțit mare și greu la baza capetelor și tăiați complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Scoateți ghearele ,articulațiile (secțiunile de sub gheare) și cozile. Puneți corpurile deoparte pentru bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
5
Tăiați cozile pe jumătate pe lungime până la apendicele plate cu pene de la baza cozilor (acestea rămân intacte) și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
6
Transferați ghearele într-un castron mare rezistent la căldură, turnați apa clocotită peste ele pentru a le acoperi și lăsați-le să gătească, aproximativ 5 minute. După 3 minute, adăugați articulațiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Scoateți părțile de homar și aruncați-le în apa cu gheață. Când homarul este rece, îndepărtați rezerva de mă tand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
8
Pentru a face bulionul, împărțiți corpurile de homar rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
9
Încălziți o oală mare și grea la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
10
Adăugați uleiul și rotiți pentru a acoperi fundul vasului. Când uleiul strălucește, adăugați corpurile de homar și sotati, amestecând, până când cojile devin roșii, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
11
Adăugați pasta de roșii, fenicul, ceapa, morcovul, țelina, lămâia și ghimbirul și sotati, amestecând, până când legumele sunt moi, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Elixirul GElixirul G
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
12
Adăugați vinul, amestecați și reduceți lichidul la jumătate, 10 până la 15 minute. Nu fierbeți; se va întuneca bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
13
Adăugați frunza de dafin, boabele de piper și aproximativ 8 căni de apă pentru a acoperi corpurile. Reduceți căldura și fierbeți timp de 2 ore, strecurați și păstrați fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
14
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. Pentru a face flanele, încălziți un mediu calificat la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
15
Adăugați uleiul și rotiți pentru a acoperi tigaia. Când uleiul strălucește, adăugați șalotele și sotati, amestecând, până la moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
16
Se adaugă ciupercile și se sotează, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
17
Transferați amestecul într-un castron mare și puneți-l în congelator pentru a se răci rapid, aproximativ 15 minute. Când este rece, adăugați ouăle, smântâna, ceapa și uleiul de trufe și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
18
Umpleți un ceainic cu apă și aduceți la fierbere. Pulverizați ușor Patru ramekine de 4 uncii cu spray de gătit antiaderent și pregătiți un vas de copt suficient de mare pentru a le ține. Umpleți ramekinele cu patru cincimi pline cu amestecul de flan și transferați-le în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
19
Adăugați suficientă apă clocotită în tigaie pentru a ajunge la jumătatea laturilor ramekinelor și transferați la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
20
Coaceți doar până când flanele sunt setate, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
21
Între timp, condimentați cozile de homar rezervate cu sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cozi De HomarCozi De Homar
22
Încălziți o tigaie mare la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
23
Adăugați uleiul de canola și rotiți pentru a acoperi tigaia. Când uleiul strălucește, adăugați cozile, părțile laterale în jos. Gatiti, rotind o data, pana cand cojile devin rosii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
24
Adăugați ghearele, amestecați și adăugați 3 căni de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
25
Se adaugă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
26
Împărțiți fondue între 4 boluri mari de paste. Răsturnați cu grijă o tartă pe fiecare porție. Se acoperă cu coada și ghearele de homar și se toarnă bulionul în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
PolonicPolonic
27
Garnisiți cu scallions și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
28
Pentru a face fondue, încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
29
Adăugați 1 lingură de unt și rotiți pentru a acoperi tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
30
Se adaugă usturoiul și ghimbirul și se sotează, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
31
Adăugați bok choy și 1/2 cană din bulionul de homar rezervat. Condimentează cu sarea și piperul după gust și gătește până când bok choy este moale, aproximativ 5 minute. Îndoiți restul de 1 lingură de unt, corectați condimentele și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Bok ChoyBok Choy
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
32
Adăugați articulațiile chiar înainte de a servi la încălzire.

Ingrediente

1Pungă de 16 uncii Legume mixte proaspete/congelate (morcov/porumb/fasole verde/mazăre)Pungă de 16 uncii Legume mixte proaspete/congelate (morcov/porumb/fasole verde/mazăre)1marebok choy, feliat 1/4 inch grosimebok choy, feliat 1/4 inch grosime2(iarnă)2 masline umplute cu piment2 masline umplute cu piment1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)2(iarnă)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)1feliemorcov, tăiat pe diagonală în felii de 1/4 inchmorcov, tăiat pe diagonală în felii de 1/4 inch1tulpină de țelină, tocatătulpină de țelină, tocată2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriChardonnay sau alt vin alb uscat, plin de corpChardonnay sau alt vin alb uscat, plin de corp4crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)1bulb de fenicul, tăiat în felii de 1/4 incibulb de fenicul, tăiat în felii de 1/4 inci11 kilogram de dovlecel,ghimbir proaspăt tocat finghimbir proaspăt tocat fin1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)usturoi tocat finusturoi tocat fin2inchfelii groase de ghimbir proaspătfelii groase de ghimbir proaspăt1(poate fi sau trece)boabe de piper verdeboabe de piper verde2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)2(iarnă)suc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie6lemongrass tulpini, piese albe numai, pounded pentru a aplatiza și felii 1/4 inch grosimelemongrass tulpini, piese albe numai, pounded pentru a aplatiza și felii 1/4 inch grosime4homari vii, 1 1/2 kg fiecarehomari vii, 1 1/2 kg fiecare1(vinete)ceapa rosie, taiata in felii de 1/4 inchceapa rosie, taiata in felii de 1/4 inch4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper alb proaspăt măcinatSare și piper alb proaspăt măcinat796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriscallions, numai piese verzi, felii diagonale 1/8 inch grosimescallions, numai piese verzi, felii diagonale 1/8 inch grosime2(iarnă)scallions, piese verzi numai, felii 1/8 inch grosimescallions, piese verzi numai, felii 1/8 inch grosime1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ceapa tocata maruntceapa tocata marunt3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirishiitake ciuperci capace felii 1/4 inch grosimeshiitake ciuperci capace felii 1/4 inch grosime1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Pâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire2(poate fi sau trece)ulei de trufe albe, plus mai mult pentru garniturăulei de trufe albe, plus mai mult pentru garnitură

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Domaine Seguinot-Bordet Chablis (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Domaine Seguinot-Bordet Chablis (jumătate de sticlă)
Domaine Seguinot-Bordet Chablis (jumătate de sticlă)
Un nas complex cu note florale, fructate și minerale care sunt imitate pe palatul său răcoritor. Măr verde, coajă de lămâie și ca aciditate salină. Delicios.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista