Cârnați Italieni Puttanesca
Cârnați italieni Puttanesca ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,76 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 452 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână cârnați de curcan, capere, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cârnați Italieni Puttanesca, Cârnați Italieni Puttanesca, și Sos Clasic Italian Puttanesca.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scoateți carcasele din cârnați.
Așezați cârnații, ceapa, piperul și usturoiul într-un cuptor olandez acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare; sotati 8 minute, amestecand sa se prabuseasca.
Adăugați roșiile, măslinele, pasta de roșii, caperele și pasta de hamsie în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Adăugați paste, aruncând bine pentru a combina. Puneți amestecul de paste într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit; presărați uniform cu brânză.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când brânza se topește și începe să se rumenească.