Gatiti cartea: macaroane de sofran-Cardamom

Gatiti cartea: macaroane de sofran-Cardamom
Această rețetă servește 35 și costă 16 cenți pe porție. O porție conține 84 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, albușuri de ou, fire de șofran și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Macaroane cu șofran-cardamom, Gatiti cartea: Risotto de sofran cu ciuperci, și Gatiti cartea: Cardamom-zahar brun Snickerdoodles.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pregătiți o foaie de copt căptușind-o cu hârtie pergament și pulverizând-o ușor cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Combinați nuca de cocos, laptele condensat, cardamomul, șofranul și sarea într-un castron. (Va forma un amestec care nu este ca aluatul tipic pentru biscuiți, dar unul în care albușurile sunt pliate, amestecul se va ține împreună.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins Fiecare)
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
șofranșofran
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Îndoiți ușor albușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
4
Folosind o lingură, modelați amestecul în bile de mărimea unei linguri și așezați 1 inch pe tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Coaceți macaroanele timp de 14 până la 16 minute, până când exteriorul este foarte ușor maro, mijlocul este moale, iar fundul începe să devină maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Scoateți din cuptor. Se lasă să se răcească aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Se servește la temperatura camerei. Acestea pot fi depozitate într-un recipient etanș până la o săptămână.
8
Folosiți ouă la temperatura camerei pentru biciuire. Îmi place să adaug o notă de suc de lămâie, sare sau cremă de tartru pentru a ajuta ouăle să ajungă la vârfuri. Odată ce începeți să le bateți și ajung la stadiul de vârf moale, opriți-vă. Dacă continuați să le bateți, proteinele se vor descompune și veți avea o mizerie moale pe mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții35
Scor De Sănătate1
Revista