Gatiti cartea: macaroane de sofran-Cardamom
Această rețetă servește 35 și costă 16 cenți pe porție. O porție conține 84 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, albușuri de ou, fire de șofran și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Macaroane cu șofran-cardamom, Gatiti cartea: Risotto de sofran cu ciuperci, și Gatiti cartea: Cardamom-zahar brun Snickerdoodles.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pregătiți o foaie de copt căptușind-o cu hârtie pergament și pulverizând-o ușor cu spray antiaderent.
Combinați nuca de cocos, laptele condensat, cardamomul, șofranul și sarea într-un castron. (Va forma un amestec care nu este ca aluatul tipic pentru biscuiți, dar unul în care albușurile sunt pliate, amestecul se va ține împreună.)
Folosind o lingură, modelați amestecul în bile de mărimea unei linguri și așezați 1 inch pe tigaia pregătită.
Coaceți macaroanele timp de 14 până la 16 minute, până când exteriorul este foarte ușor maro, mijlocul este moale, iar fundul începe să devină maro auriu.
Scoateți din cuptor. Se lasă să se răcească aproximativ 20 de minute.
Se servește la temperatura camerei. Acestea pot fi depozitate într-un recipient etanș până la o săptămână.
Folosiți ouă la temperatura camerei pentru biciuire. Îmi place să adaug o notă de suc de lămâie, sare sau cremă de tartru pentru a ajuta ouăle să ajungă la vârfuri. Odată ce începeți să le bateți și ajung la stadiul de vârf moale, opriți-vă. Dacă continuați să le bateți, proteinele se vor descompune și veți avea o mizerie moale pe mâini.