Gatiti cartea: macaroane de sofran-Cardamom

Gatiti cartea: macaroane de sofran-Cardamom
Această rețetă servește 35 și costă 16 cenți pe porție. O porție conține 84 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, albușuri de ou, fire de șofran și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Macaroane cu șofran-cardamom, Gatiti cartea: Risotto de sofran cu ciuperci, și Gatiti cartea: Cardamom-zahar brun Snickerdoodles.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pregătiți o foaie de copt căptușind-o cu hârtie pergament și pulverizând-o ușor cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați nuca de cocos, laptele condensat, cardamomul, șofranul și sarea într-un castron. (Va forma un amestec care nu este ca aluatul tipic pentru biscuiți, dar unul în care albușurile sunt pliate, amestecul se va ține împreună.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
Colorant Alimentar Asortat, Geluri De Decor, Stropi și BomboaneColorant Alimentar Asortat, Geluri De Decor, Stropi și Bomboane
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
șofranșofran
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Îndoiți ușor albușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
4
Folosind o lingură, modelați amestecul în bile de mărimea unei linguri și așezați 1 inch pe tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Coaceți macaroanele timp de 14 până la 16 minute, până când exteriorul este foarte ușor maro, mijlocul este moale, iar fundul începe să devină maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți din cuptor. Se lasă să se răcească aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se servește la temperatura camerei. Acestea pot fi depozitate într-un recipient etanș până la o săptămână.
8
Folosiți ouă la temperatura camerei pentru biciuire. Îmi place să adaug o notă de suc de lămâie, sare sau cremă de tartru pentru a ajuta ouăle să ajungă la vârfuri. Odată ce începeți să le bateți și ajung la stadiul de vârf moale, opriți-vă. Dacă continuați să le bateți, proteinele se vor descompune și veți avea o mizerie moale pe mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții35
Scor De Sănătate1
Revista