Gatiti cartea: linte franceza de baza

Gatiti cartea: linte franceza de baza
Reteta gatiti cartea: linte franceză de bază este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 213 calorii, 14g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.19 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți piper, morcov, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până coniac ai putea urma acest curs principal cu Coniac Butterscotch Budinca ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Gatiti cartea: linte cu Pancetta, Gatiti cartea: linte la gratar, și Gatiti cartea: linte cu sfecla prajita.

Instrucțiuni

1
Puneți lintea într-o strecurătoare și alegeți-le, aruncând orice bucăți de piatră care ar fi putut scăpa de ambalatori; clătiți sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Transformați lintea într-o cratiță medie, acoperiți-le cu apă rece, aduceți la fierbere și gătiți timp de 2 minute; vărsați lintea în strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Scurgeți, clătiți din nou lintea și clătiți cratița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Apăsați cățelul în ceapă și aruncați ceapa, morcovul, țelina, usturoiul și frunza de dafin în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se toarnă bulionul sau apa, se amestecă lintea și se fierbe. Coborâți focul la foc mic și gătiți timp de 25 până la 30 de minute sau până când lintea este aproape fragedă. Pe măsură ce lintea se gătește, îndepărtați solidele care se ridică la vârf și amestecați după cum este necesar. Condimentează cu sare și piper și gătește până când sunt fragede, încă 5 până la 10 minute, apoi toarnă coniacul, dacă îl folosești. Dați totul o agitare bună și încă un minut la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
LinteLinte
ConiacConiac
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
6
Scurgeți lintea, rezervând lichidul de gătit dacă doriți să le reîncălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
7
Scoateți legumele și fie aruncați-le pe toate, fie aruncați cuișorul și frunza de dafin și tocați mărunt legumele, care vor fi moi, dar gustoase. Amestecați legumele înapoi în linte. Dacă utilizați șalota, amestecați-o acum (cred că adaugă mult amestecului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
LinteLinte
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
8
Lintea este gata de servit acum, pusă deoparte și reîncălzită la foc mic în lichidul pe care l-ați rezervat sau folosit în alte rețete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
9
Depozitare: odată răcite, lintea și lichidul lor pot fi ambalate etanș și păstrate la rece până la 3 zile. Se încălzește într-o cratiță acoperită la foc blând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate95
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista