Gatiti cartea: linte cu Pancetta
Gatiti cartea: linte cu Pancettan este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 230 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați pancetta, linte, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Gatiti cartea: linte la gratar, Gatiti cartea: linte cu sfecla prajita, și Gatiti cartea: linte franceza de baza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți lintea într-o oală medie, adăugați apă pentru a acoperi cu doi centimetri și aduceți la foc mic.
Adăugați legumele, muștarul și pancetta, reduceți focul și fierbeți ușor până când lintea este doar fragedă, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți, rezervând 1/4 cană din lichidul de gătit și transferați într-un castron mare.
Scoateți legumele și pancetta din linte; aruncați legumele. Tăiați gros pancetta și adăugați la linte.
Adăugați suficient din lichidul de gătit rezervat pentru a umezi lintea, apoi adăugați uleiul și condimentați cu sare și piper.
Serviți sau lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră pentru a scoate aromele. (Lintea poate fi refrigerată până la 3 zile; aduceți la temperatura camerei înainte de servire.)