Gatiti cartea: Kimchi Gazpacho cu creveti
Gatiti cartea: Kimchi Gazpacho cu creveți este un fără gluten, fără lactate și primal supă. Această rețetă servește 4. O porție conține 35 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 59 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, sare, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gatiti cartea: Risotto Gazpacho cu creveti de usturoi, Gatiti cartea: Kimchi rapid, și Gatiti cartea: Gazpacho.
Instrucțiuni
Puneți roșiile, castraveții și usturoiul într-un blender și procesați până se omogenizează. Într-un castron separat, adăugați ingredientele amestecate în kimchi cu sucul său, oțetul, sarea și piperul. Acoperiți și refrigerați până la răcire.
Se toarnă în boluri de servire răcite, se ornează cu creveți și verdeață de scallion și se servește. Supa se servește cel mai bine în aceeași zi în care este făcută, deoarece kimchi-ul va face ca roșiile să fermenteze.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Kimchi funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.