Gatiti cartea: friptura la gratar cu arome coreene si clatite Picante de cartofi

Gatiti cartea: friptura cuier la gratar cu arome coreene si clatite Picante de cartofi ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 624 calorii. 34 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați scallion, gochujang, oțet de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Friptură de umeraș la grătar în stil coreean, cu un bar de murături pentru plajă, Gatiti cartea: Japchae, taitei coreeni de cartofi dulci, și Gatiti cartea: Kalbi cu Slaw coreean.
Instrucțiuni
Combinați sosul de soia, zahărul, usturoiul, scallionul, semințele de susan și piperul și turnați peste fripturi. Se acoperă și se pune la frigider pentru a se marina cel puțin 4 ore, întorcându-se o dată la jumătate sau peste noapte.
Faceți clătitele de cartofi: lucrând rapid pentru a preveni oxidarea, radeți cartofii pe cele mai mari găuri ale unei răzătoare de cutie sau într-un robot de bucătărie. Puneți un prosop de bucătărie curat și stoarceți pentru a extrage cât mai mult lichid posibil.
Așezați într-un castron și combinați cu pământul coreean chile și scallion. Se condimentează cu sare și piper.
Încălziți o tigaie de 12 inci la foc mare.
Adăugați jumătate din ulei și când fumați ușor, adăugați cartofii, împărțiți în 4 bile uniforme. Apăsați în jos pentru a forma prăjituri rotunde de aproximativ 1/2 inch grosime. Coborâți focul la mediu-mare și gătiți până când prăjiturile se rumenesc adânc. Întoarceți și adăugați uleiul rămas dacă este necesar (cartofii vor absorbi puțin ulei) și rumeniți cealaltă parte.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Combinați sosul de soia, oțetul și zahărul într-un castron și amestecați uleiurile. Îmbrăcați verdeața cu vinaigreta și condimentați cu sare și piper.
Faceți sosul, dacă doriți: într-un castron mic, combinați toate ingredientele.
Scoateți fripturile din marinată și îndepărtați orice exces de marinată. Se condimentează cu piper și puțină sare. Frecați ambele părți cu puțin ulei și grătiți până la coacerea dorită. Reîncălziți clătitele de cartofi, dacă este necesar, într-un cuptor de 375 F.
Așezați una în centrul fiecărei farfurii mari de servire și sunați cu 1 lingură de sos (dacă folosiți). Feliați fripturile împotriva bobului și aranjați deasupra clătitei.
Încingeți blatul cu salata și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Flora Springs Napa Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.