Gatiti cartea: cookie-uri germane Bacon
Gatiti cartea: cookie-urile germane de Bacon ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 84 calorii. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de piper, unt, ou plus gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: Slaw fierbinte German, Gatiti cartea: maioneza cu grasime de Bacon, și Gatiti cartea: Mar (sau pere) Bacon Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, prăjiți slănina la foc moderat până când este crocantă; se scurge pe prosoape de hârtie, rezervând grăsimea.
Într-un bol de amestecare, combinați făina, untul, oul întreg, smântâna și piperul; bateți cu un mixer electric până când aluatul este bine amestecat.
Se transferă pe o suprafață făinoasă, se adaugă slănina și se frământă până când aluatul este moale și slănina distribuită uniform, aproximativ 1 minut.
Întindeți aluatul într-unul sau doi bușteni de aproximativ 1 1/2 inci grosime, înfășurați în folie de plastic și răciți până când este ferm, aproximativ 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o foaie de copt cu puțină grăsime de slănină și puneți-o deoparte.
Pe o suprafață de lucru, tăiați buștenul în felii de 1/4 inch. Aranjați felii la aproximativ 1 inch distanță pe foaia de copt pregătită, periați cu gălbenușul de ou bătut și coaceți până când fursecurile se rumenesc, 12 până la 15 minute.
Transferați cookie-urile într-un raft pentru a se răci.