Gatiti cartea: Ceviche verde cu ierburi cu castravete

Gatiti cartea: Ceviche verde cu ierburi cu castravete
Rețeta gătește cartea: Ceviche verde cu ierburi cu castraveți ar putea satisface pofta ta sud-americană în jur 45 minute. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă $1.65 pe portie. O porție conține 422 calorii, 3G de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Un amestec de avocado, ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Gatiti cartea: Sriracha Ceviche, Gatiti cartea: Mock Ceviche, și Gatiti cartea: pajiști Herb Salsa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o tigaie uscată la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Așezați căței de usturoi și ardei iute necojite. Prăjiți, întorcându-vă frecvent, până când se înmoaie și se rumenesc în pete, aproximativ 10 minute pentru ardei iute și 15 minute pentru usturoi. Se răcește până se manipulează, apoi se strecoară cojile de pe usturoi, se trag tulpinile de pe ardei iute și se toacă aproximativ (nu este nevoie să scoateți semințele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Așezați într-un robot de bucătărie împreună cu coriandru (aproximativ 1 cană dacă este ambalat), pătrunjel (aproximativ 1 cană dacă este ambalat), ulei și 2 lingurițe generoase sare. Procesați până aproape neted (va fi pastos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Răsturnați într-un recipient de depozitare și refrigerați până la servire.
5
Într-un castron mare, amestecați sucul de lămâie și 1/2 cană de condimente de plante. (Acoperiți și refrigerați restul pentru un alt preparat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați peștele și castravetele și amestecați pentru a combina. Pentru a amesteca aromele, acoperiți și refrigerați timp de o jumătate de oră (pentru cele mai bune rezultate nu mai mult de o oră). Gustați și condimentați cu puțin mai mult suc de lămâie sau sare, dacă credeți că este necesar, amestecați ușor avocado (economisiți puțin pentru garnitură dacă doriți), apoi serviți pe farfurii căptușite cu frunze de salată sau în pahare de martini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista