Gatiti cartea: Ceviche verde cu ierburi cu castravete
Rețeta gătește cartea: Ceviche verde cu ierburi cu castraveți ar putea satisface pofta ta sud-americană în jur 45 minute. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă $1.65 pe portie. O porție conține 422 calorii, 3G de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Un amestec de avocado, ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Gatiti cartea: Sriracha Ceviche, Gatiti cartea: Mock Ceviche, și Gatiti cartea: pajiști Herb Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie uscată la foc mediu.
Așezați căței de usturoi și ardei iute necojite. Prăjiți, întorcându-vă frecvent, până când se înmoaie și se rumenesc în pete, aproximativ 10 minute pentru ardei iute și 15 minute pentru usturoi. Se răcește până se manipulează, apoi se strecoară cojile de pe usturoi, se trag tulpinile de pe ardei iute și se toacă aproximativ (nu este nevoie să scoateți semințele).
Așezați într-un robot de bucătărie împreună cu coriandru (aproximativ 1 cană dacă este ambalat), pătrunjel (aproximativ 1 cană dacă este ambalat), ulei și 2 lingurițe generoase sare. Procesați până aproape neted (va fi pastos).
Răsturnați într-un recipient de depozitare și refrigerați până la servire.
Într-un castron mare, amestecați sucul de lămâie și 1/2 cană de condimente de plante. (Acoperiți și refrigerați restul pentru un alt preparat.)
Adăugați peștele și castravetele și amestecați pentru a combina. Pentru a amesteca aromele, acoperiți și refrigerați timp de o jumătate de oră (pentru cele mai bune rezultate nu mai mult de o oră). Gustați și condimentați cu puțin mai mult suc de lămâie sau sare, dacă credeți că este necesar, amestecați ușor avocado (economisiți puțin pentru garnitură dacă doriți), apoi serviți pe farfurii căptușite cu frunze de salată sau în pahare de martini.