Gatiti cartea: carne de vită sacadat

Gatiti cartea: carne de vită sacadat
Gatiti cartea: carne de vită sacadat ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. O porție conține 7 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 265 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână chipotle măcinat, cayenne, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Gatiti cartea: carne de vită Empanadas, Gatiti cartea: Burger de vita cu ciuperci, și Gatiti cartea: Sri Lanka carne de vită Smore pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un feliator de carne sau un robot de bucătărie, tăiați carnea parțial congelată în fâșii subțiri de aproximativ 1/8 inch grosime și cât mai mult posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Alegeți un castron mediu și amestecați sosul Worcestershire, apa, usturoiul tocat, pudra de chili, chipotle, piper negru, sare și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Puneți fâșiile de carne în această marinată și întoarceți totul cu mâinile. Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider peste noapte pentru a permite aromelor să se amestece și să pătrundă în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
A doua zi, încălziți cuptorul la 175 F. Linia 2 tigăi de copt cu folie. Aranjați fâșiile de carne una lângă alta pe tigăi, aruncând orice bucăți de usturoi și ștergând orice lichid care se agață de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Prăjiți încet fâșiile timp de 3 ore, apoi întoarceți-le și prăjiți încă o oră sau două. Scopul este o textură piele care este încă flexibilă. Sacadatul se va păstra, la frigider, timp de 3 săptămâni. Este suficient de stabil pentru a împacheta în prânzuri sau pentru călătorii cât o zi fără refrigerare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SacadatSacadat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții45
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista