Gatiti cartea: carne de vită sacadat

Gatiti cartea: carne de vită sacadat
Gatiti cartea: carne de vită sacadat ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. O porție conține 7 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 265 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână chipotle măcinat, cayenne, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Gatiti cartea: carne de vită Empanadas, Gatiti cartea: Burger de vita cu ciuperci, și Gatiti cartea: Sri Lanka carne de vită Smore pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un feliator de carne sau un robot de bucătărie, tăiați carnea parțial congelată în fâșii subțiri de aproximativ 1/8 inch grosime și cât mai mult posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Alegeți un castron mediu și amestecați sosul Worcestershire, apa, usturoiul tocat, pudra de chili, chipotle, piper negru, sare și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Puneți fâșiile de carne în această marinată și întoarceți totul cu mâinile. Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider peste noapte pentru a permite aromelor să se amestece și să pătrundă în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
A doua zi, încălziți cuptorul la 175 F. Linia 2 tigăi de copt cu folie. Aranjați fâșiile de carne una lângă alta pe tigăi, aruncând orice bucăți de usturoi și ștergând orice lichid care se agață de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Prăjiți încet fâșiile timp de 3 ore, apoi întoarceți-le și prăjiți încă o oră sau două. Scopul este o textură piele care este încă flexibilă. Sacadatul se va păstra, la frigider, timp de 3 săptămâni. Este suficient de stabil pentru a împacheta în prânzuri sau pentru călătorii cât o zi fără refrigerare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SacadatSacadat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții45
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista