Gatiti cartea: carne de vită sacadat ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. O porție conține 7 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 265 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână chipotle măcinat, cayenne, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Gatiti cartea: carne de vită Empanadas, Gatiti cartea: Burger de vita cu ciuperci, și Gatiti cartea: Sri Lanka carne de vită Smore pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosind un feliator de carne sau un robot de bucătărie, tăiați carnea parțial congelată în fâșii subțiri de aproximativ 1/8 inch grosime și cât mai mult posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Alegeți un castron mediu și amestecați sosul Worcestershire, apa, usturoiul tocat, pudra de chili, chipotle, piper negru, sare și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Puneți fâșiile de carne în această marinată și întoarceți totul cu mâinile. Acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider peste noapte pentru a permite aromelor să se amestece și să pătrundă în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
A doua zi, încălziți cuptorul la 175 F. Linia 2 tigăi de copt cu folie. Aranjați fâșiile de carne una lângă alta pe tigăi, aruncând orice bucăți de usturoi și ștergând orice lichid care se agață de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Prăjiți încet fâșiile timp de 3 ore, apoi întoarceți-le și prăjiți încă o oră sau două. Scopul este o textură piele care este încă flexibilă. Sacadatul se va păstra, la frigider, timp de 3 săptămâni. Este suficient de stabil pentru a împacheta în prânzuri sau pentru călătorii cât o zi fără refrigerare.