Gatiti cartea: carne de vita impletita cu hamsii si masline

Gatiti cartea: carne de vita impletita cu hamsii si masline
Gatiti cartea: carnea de vită împletită cu hamsii și măsline este o fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 87 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână friptură fragedă de vită tăiată în centru, piper, măsline kalamatan și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: salata de ou Deviled cu hamsii, boia afumata fierbinte si rosii, Gatiti cartea: masline umplute prajite, și Gatiti cartea: Risotto cu ciuperci, masline si praz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Zdrobiți hamsiile într-o pastă într-un mortar (sau pulsați într-un robot de bucătărie). Tăiați jumătate din măsline și zdrobiți-le împreună cu hamsiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Tăiați fileul pe lungime în 3 benzi lungi, oprindu-vă la 1 inch de la capăt.
3
Întindeți amestecul de hamsii uniform de-a lungul unei părți a fiecărei benzi. Împletiți bine carnea, legând-o ferm la capăt cu sfoară de bucătărie. Folosiți palmele pentru a aplatiza împletitura la o grosime uniformă, apoi împingeți orice umplutură de hamsii înapoi în împletituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
4
Ungeți carnea peste tot cu 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Periați o chapa (o bucată plată de fontă pusă pe foc) sau o grătar mare din fontă cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și încălziți la foc mediu până când o picătură de apă sfârâie la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați carnea de vită și gătiți fără să vă mișcați timp de 10 minute, sau până când se rumeneste frumos pe prima parte. Întoarceți carnea și căutați pe cealaltă parte timp de aproximativ 6 minute—carnea ar trebui să fie destul de rară. Continuați să întoarceți și să gătiți carnea până când toate părțile sunt arse și se face după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
7
Transferați carnea pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
8
Între timp, zdrobiți ușor măslinele rămase și așezați-le alături de carne. Sucurile vor rula împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
9
Scoateți sfoara, sculptați carnea de vită în felii groase și condimentați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
10
Se servește cu măsline și sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate99
Revista