Gatiti cartea: caise turcesti umplute cu iaurt dulce si gros

Gatiti cartea: caisele turcești umplute cu iaurt dulce și gros ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 191 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de vin de desert, cum ar fi moscato, caise, nuci de fistic, dacă se dorește, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gatiti cartea: supa de iaurt turcesc cu menta, Gatiti cartea: pastrav de somon umplut cu migdale si iaurt, și Gatiti cartea: prajituri groase si masticabile cu ciocolata.
Instrucțiuni
Puneți caisele într-o tigaie cu apă pentru a acoperi la o adâncime de 1 inch. Se aduce la fierbere și se fierbe, neacoperit, până când caisele sunt pline, aproximativ 10 până la 15 minute.
Scurgeți caisele, rezervând apa de gătit. Măsurați 3/4 cană din apa de gătit și readuceți-o în tigaie cu 1/4 cană de zahăr. (Aruncați restul apei de gătit.) Gatiti, amestecand, pana cand zaharul s-a dizolvat, apoi adaugati vinul. Întoarceți caisele în tigaie și continuați să gătiți timp de aproximativ 20 de minute sau până când sunt foarte moi.
Scoateți caisele și lăsați-le deoparte să se răcească. Nu aruncați siropul de gătit.
În timp ce caisele se gătesc, amestecați labneh-ul cu zahărul după gust până când este neted. Începeți cu 2 linguri de zahăr și adăugați mai multe, dacă doriți.
Când caisele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, deschideți fiecare și lingurați într-o lingură rotunjită sau mai mult din iaurt, apăsând jumătățile de caise în jurul său pentru a-l ține pe loc. (Cu toate acestea, caisele nu trebuie închise peste iaurt. Ar trebui să arate ca o plăcintă de modă veche, cu iaurtul care se scurge.) Aranjați caisele pe un vas de servit și lingurați o parte din siropul rezervat peste fiecare.
Se ornează cu fistic tocat.
Pentru Labneh: folosiți o strecurătoare căptușită cu un strat triplu de pânză de brânză.
Se toarnă un litru de iaurt pur în pânză de brânză și se pune strecurătoarea în chiuvetă sau într-un castron pentru a prinde zerul. Așezați ușor o farfurie sau o bucată de folie de plastic sau folie de aluminiu deasupra pentru a menține praful și lăsați până la 24 de ore. Iaurtul devine mai gros pe măsură ce continuă să picure. Când este grosimea dorită, răzuiți-o într-un recipient pentru frigider, acoperiți-o și puneți-o la frigider. Se va păstra timp de 10 zile sau mai mult. Orice zer care se îndreaptă spre vârf poate fi turnat înainte de utilizare.