Gatiti cartea: caise turcesti umplute cu iaurt dulce si gros

Gatiti cartea: caise turcesti umplute cu iaurt dulce si gros
Gatiti cartea: caisele turcești umplute cu iaurt dulce și gros ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 191 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de vin de desert, cum ar fi moscato, caise, nuci de fistic, dacă se dorește, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gatiti cartea: supa de iaurt turcesc cu menta, Gatiti cartea: pastrav de somon umplut cu migdale si iaurt, și Gatiti cartea: prajituri groase si masticabile cu ciocolata.

Instrucțiuni

1
Puneți caisele într-o tigaie cu apă pentru a acoperi la o adâncime de 1 inch. Se aduce la fierbere și se fierbe, neacoperit, până când caisele sunt pline, aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scurgeți caisele, rezervând apa de gătit. Măsurați 3/4 cană din apa de gătit și readuceți-o în tigaie cu 1/4 cană de zahăr. (Aruncați restul apei de gătit.) Gatiti, amestecand, pana cand zaharul s-a dizolvat, apoi adaugati vinul. Întoarceți caisele în tigaie și continuați să gătiți timp de aproximativ 20 de minute sau până când sunt foarte moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți caisele și lăsați-le deoparte să se răcească. Nu aruncați siropul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
4
În timp ce caisele se gătesc, amestecați labneh-ul cu zahărul după gust până când este neted. Începeți cu 2 linguri de zahăr și adăugați mai multe, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Iaurt GrecescIaurt Grecesc
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
5
Când caisele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, deschideți fiecare și lingurați într-o lingură rotunjită sau mai mult din iaurt, apăsând jumătățile de caise în jurul său pentru a-l ține pe loc. (Cu toate acestea, caisele nu trebuie închise peste iaurt. Ar trebui să arate ca o plăcintă de modă veche, cu iaurtul care se scurge.) Aranjați caisele pe un vas de servit și lingurați o parte din siropul rezervat peste fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
6
Se ornează cu fistic tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
7
Pentru Labneh: folosiți o strecurătoare căptușită cu un strat triplu de pânză de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt GrecescIaurt Grecesc
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
8
Se toarnă un litru de iaurt pur în pânză de brânză și se pune strecurătoarea în chiuvetă sau într-un castron pentru a prinde zerul. Așezați ușor o farfurie sau o bucată de folie de plastic sau folie de aluminiu deasupra pentru a menține praful și lăsați până la 24 de ore. Iaurtul devine mai gros pe măsură ce continuă să picure. Când este grosimea dorită, răzuiți-o într-un recipient pentru frigider, acoperiți-o și puneți-o la frigider. Se va păstra timp de 10 zile sau mai mult. Orice zer care se îndreaptă spre vârf poate fi turnat înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista