Gatiti cartea: Budinca de paine cu rubarba cu sos de whisky
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați să gătiți cartea: budincă de pâine cu rubarbă cu sos de whisky. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.39 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 358 calorii. Un amestec de extract de vanillan, rubarbă, whisky și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. 112 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: Budinca de paine cu branza de capra, Gatiti cartea: Tennessee Whisky cotlet de porc, și Budinca de paine cu sos de whisky pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați ouăle, laptele, jumătate și jumătate, 1/4 cană de zahăr, vanilie și sare. Se amestecă pâinea în amestecul de ouă, se acoperă vasul și se dă la frigider timp de cel puțin 30 de minute sau până la 2 ore, împingând din când în când pâinea în lichid.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți o tigaie pătrată de 8 inci. Într-un castron mediu, combinați rubarba, restul de 1/4 cană de zahăr și scorțișoara. Amestecați ușor amestecul de rubarbă în amestecul de pâine.
Se toarnă amestecul uniform în tigaia pregătită.
Coaceți până se rumenesc și ușor umflat, 55 de minute până la 1 oră și 5 minute.
Se scoate din cuptor și se răcește pe un suport pentru aproximativ 30 de minute.
Într-o cratiță mică, topiți untul la foc mediu.
Bateți zahărul, jumătate și jumătate, whisky-ul și sarea. Aduceți la foc mic și gătiți, amestecând frecvent, până când sosul este ușor îngroșat, 4 până la 5 minute.
Pentru a servi, lingurați budinca caldă de pâine în boluri de servire și stropiți cu sos cald de whisky.