Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Cook the Book: Bottega Caponatan. O porție conține 405 calorii, 5g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați izvoare de cimbru, sare și piper kosher, măsline siciliene și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Gătește cartea: Limoncello-ul lui Bottega, Gatiti cartea: PBJ, și Gatiti cartea: Alb. Ro.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare timp de aproximativ 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline pentru a acoperi fundul tigaiei. Lucrând în loturi, adăugați vinetele într-un singur strat și gătiți, netulburate, până se rumenesc adânc pe prima parte. Întoarceți și gătiți, întorcându-vă ocazional, până se rumenesc bine pe toate părțile și se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Transferați vinetele pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Adăugați mai mult ulei în tigaie, după cum este necesar, în timp ce gătiți loturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare de sote la foc mediu. Aruncați 1 cățel de usturoi, chile uscat, 1 crenguță de cimbru și o tulpină de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Ardei Iute Uscat
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ceapa și gătiți timp de 5 minute. Condimentează cu un vârf de sare și câteva măcinări de piper și adaugă 1 lingură de oțet. Gatiti inca 5 minute, sau pana cand ceapa este translucida si frageda, dar nu a luat nicio culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Transferați ceapa într-un castron mare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Ștergeți tigaia, adăugați încă 1 lingură de ulei de măsline și încălziți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați cățelul de usturoi rămas, 1 crenguță de cimbru și o tulpină de busuioc, apoi adăugați ardeii grași și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
10
Adăugați un vârf de sare, piper și lingura rămasă de oțet și gătiți timp de 6 până la 7 minute, sau până când ardeii sunt fragede; aveți grijă să nu le lăsați să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
11
Se transferă în bol cu ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Adăugați vinetele, roșiile, țelina, caperele și măslinele la ceapă și ardei, amestecați bine și gustați. Reglați condimentele adăugând zahăr, oțet, sare și piper, după cum este necesar. Caponata ar trebui să aibă o aromă subtilă dulce-acrișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Aluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
13
Presărați busuiocul tocat, frunzele de cimbru rămase și câteva linguri de ulei de măsline și amestecați pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)