Gatiti cartea: Bloody Mary Flank Steak

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Gatiti cartea: friptura de flanc Bloody Mary ar putea fi o reteta extraordinara de incercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 370 calorii. Pentru $3.36 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, ulei de măsline, friptură de flanc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 126 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Flanc Bloody Mary, Friptură De Flanc Bloody Mary, și Friptură de flanc cu salată de roșii Bloody Mary pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați bine toate ingredientele, cu excepția fripturii de flanc și a garniturii.
Se toarnă jumătate de marinată într - o pungă de plastic resigilabilă de 1 galon și se adaugă friptura de flanc. Marinati la frigider cel putin 8 si pana la 24 de ore.
Se toarnă marinada rămasă într - o cratiță peste mediu-mare și se fierbe până se reduce la jumătate, 10 până la 15 minute. Condimentează după gust.
Preîncălziți un grătar la mare sau încălziți o tigaie la foc mare.
Scoateți friptura de flanc din marinată și ștergeți excesul de lichid cu prosoape de hârtie. (Aruncați marinada cărnii.) Grătiți sau prăjiți ambele părți, apoi coborâți focul la mediu și gătiți până la mediu rar (135 buc.f), 8 până la 10 minute.
Lăsați friptura de flanc să se odihnească, acoperită cu folie, timp de 5 până la 10 minute.
Tăiați friptura pe părtinire peste cereale și serviți cu marinada redusă. Dacă doriți, garnisiți cu țelină și roșii.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Robert Mondavi Napa Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.