Gatiti cartea: Beignets
Gatiti cartea: Beignets este un vegetarian hor d ' oeuvre. O porție conține 149 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 30 și costă 18 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de canolan, drojdie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 47 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: PBJ, Gatiti cartea: Alb. Ro, și Gatiti cartea: oală fierbinte de somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă laptele călduț într-un castron mare.
Se amestecă 1 lingură de zahăr granulat, drojdia și o lingură de făină în lapte, amestecând cu un tel, până când atât zahărul, cât și drojdia s-au dizolvat.
Odată ce bulele s-au dezvoltat pe suprafața laptelui și începe să spumeze, amestecați untul, sarea și vanilia.
Adăugați făina și zahărul rămas, împăturindu-le în ingredientele umede cu o spatulă mare de cauciuc. Frământați aluatul cu mâna în vas timp de aproximativ 5 minute, apoi acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați aluatul timp de 6 până la 8 ore.
Scoateți aluatul din frigider și întindeți-l pe o suprafață făinoasă la o grosime de 1/4 inch.
Tăiați în pătrate de 2 inci, acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați beignets să crească timp de aproximativ o oră.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare adâncă la foc mare până când ajunge la 350 de grade F. Folosiți un termometru pentru bomboane pentru a verifica temperatura. Prăjiți beignetele în loturi mici în uleiul fierbinte, întorcându-le la fiecare 30 de secunde sau cam așa cu clești, până se rumenesc peste tot. Folosiți clești pentru a îndepărta beignets din ulei și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Puneți zahărul pudră într-o strecurătoare cu ochiuri fine și pudrați Generos beignetele calde cu zahărul.