Gatiti cartea: bare de lamaie
Gatiti cartea: barele de lamaie ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă servește 12 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 165 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, ouă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Gatiti cartea: baruri Florentine, Gatiti cartea: unt de arahide si batoane de jeleu, și Gatiti cartea: pui de lamaie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tigaie pătrată de 8 inci cu spray de gătit.
Așezați ingredientele uscate într-un robot de bucătărie și pulsați o dată sau de două ori pentru a combina.
Adăugați untul; pulsează amestecul până când untul este bine încorporat. (Aluatul ar trebui să semene cu o masă grosieră.)
Adăugați apă; pulsează de câteva ori până se formează un aluat.
Apăsați amestecul în fundul unei tigaie pregătite.
Coaceți crusta timp de 35 până la 40 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți tigaia din cuptor, lăsând cuptorul pornit.
Așezați tigaia pe o grătar pentru a se răci.
Într-un castron mic, combinați ouăle, zahărul granulat, făina de orez alb și sucul de lămâie.
Se toarnă amestecul peste crusta coaptă.
Coaceți timp de 15 minute sau până când umplutura este setată. (Umplerea trebuie să fie fermă și să nu se miște.)
Scoateți tigaia din cuptor și puneți-o pe o grătar pentru a se răci.