Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Gătiți cartea: aripile clasice de bivol ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 216 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 55 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sos worcestershire, oțet, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Gatiti cartea: Cele mai bune aripi americane, Gatiti cartea: aripi de pui glazurate cu mahon, și Gatiti cartea: aripi vietnameze dulci si acri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face pansamentul, într-un blender electric, așezați 1/2 cană de brânză albastră și toate ingredientele rămase și lichefiați. Pentru o consistență mai subțire, adăugați puțin mai multă frișcă. Se amestecă restul de 1/2 cană de brânză albastră. Acest lucru se poate face cu până la 12 ore înainte de gătit și apoi depozitat, bine acoperit, în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De Lămâie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Tăiați și aruncați vârfurile aripilor de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
3
Tăiați aripile în jumătate prin articulație. Veți avea 48 de piese. Frecați puiul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Așezați sosul fierbinte, untul și oțetul într-o cratiță mică. Aduceți amestecul la foc mic, apoi lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Așezați o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare pe o plită interioară sau pe un grătar cu gaz exterior.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Adăugați uleiul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Încălziți uleiul până când se formează bule în jurul capătului unei linguri de lemn înmuiate în ulei, 350 până la 375 km F. întoarceți căldura la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
8
Adăugați jumătate din aripile de pui. Se prăjește până când aripile devin aurii adânci și carnea se gătește de-a lungul osului (tăiată într-una cu un cuțit), aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Transferați aripile într-o grătar pentru a se scurge. Gatiti al doilea lot de aripi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
10
Așezați aripile pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
11
Se toarnă sosul de unt peste aripi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
12
Se servește cu pansamentul și bețișoarele de morcov.
Aripile de pui pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.