Garoafa de cinci minute fudge
Garoafa de cinci minute fudge este un fără gluten rețetă cu 49 de porții. Acest desert are 77 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, lapte evaporat, chipsuri de ciocolată semi-dulci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvizabil. Rețete similare includ Garoafa Verde, 5 minute pesto clasic de busuioc, și Budinca De Orez Clasic Minut De Orez.
Instrucțiuni
Linie de 8-inch (2 l) pătrat tava de copt cu hârtie cerată; retrase din circuitul agricol
Combinați zahărul, laptele evaporat, untul și sarea într-o cratiță medie; se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Se fierbe 4 până la 5 minute sau până când amestecul începe să se îngroașe.
Scoateți din căldură. Se amestecă marshmallows, chipsuri de ciocolată, vanilie și nuci (dacă se dorește) până când marshmallows și ciocolată se topesc și se amestecă.
Se toarnă în tigaie pregătită. Se răcește până se fixează.
Tăiați în pătrate de 1 inch (2,5 cm). A se păstra la frigider într-un recipient sigilat.