Garganelli cu pipotă: Gargati coi Durei

Garganelli cu pipotă: Gargati coi Durei
Garganelli cu pipotă: Gargati coi Durei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 623 calorii, 22g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rozmarin, ulei de măsline, paste de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este bine. Încercați Garganelli cu Ragu de mistreț, Garganelli cu Ragu de rață, și Garganelli cu sparanghel și brânză Pecorino pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați pipotele subțire, cu grosimea de aproximativ 1/4 inci și clătiți bine în apă rece. Se usuca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Într-o cratiță cu fund greu, cu capac, încălziți 1 lingură de ulei de măsline până la fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați scallions și, folosind o lingură de lemn, împingeți scallions prin ulei și în jurul partea de jos a tigaie pentru a infuza aroma scallion prin ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați pipotele de pui și gătiți, întorcându-se ocazional, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pipotă De PuiPipotă De Pui
5
Adăugați vinul roșu și continuați să gătiți până când vinul se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați rozmarinul, salvia și frunza de dafin. Acoperiți tigaia și lăsați să fiarbă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Între timp, aduceți 6 litri de apă la fierbere rulantă într-o oală de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Scoateți capacul din cratiță și începeți să adăugați puțin câte puțin stocul de legume, astfel încât tigaia să nu fie niciodată uscată, până când nu se folosește tot stocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați pasta de roșii, condimentați cu sare și piper și lăsați să fiarbă încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
11
Scoateți din căldură.
12
Aruncați pastele proaspete în oala de paste și gătiți până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
13
Scurgeți pastele și turnați într-un bol suficient de mare pentru a ține toate pastele și sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
14
Stropiți restul de 2 linguri de ulei de măsline peste paste și aruncați astfel încât tăiței să fie ușor acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
15
Adăugați ragu gizzard, fiind sigur că îndepărtați frunzele de dafin și salvie și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista