Garganelli cu pipotă: Gargati coi Durei

Garganelli cu pipotă: Gargati coi Durei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 623 calorii, 22g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rozmarin, ulei de măsline, paste de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este bine. Încercați Garganelli cu Ragu de mistreț, Garganelli cu Ragu de rață, și Garganelli cu sparanghel și brânză Pecorino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați pipotele subțire, cu grosimea de aproximativ 1/4 inci și clătiți bine în apă rece. Se usuca.
Într-o cratiță cu fund greu, cu capac, încălziți 1 lingură de ulei de măsline până la fierbinte, dar nu fumați.
Adăugați scallions și, folosind o lingură de lemn, împingeți scallions prin ulei și în jurul partea de jos a tigaie pentru a infuza aroma scallion prin ulei.
Adăugați pipotele de pui și gătiți, întorcându-se ocazional, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 până la 7 minute.
Adăugați vinul roșu și continuați să gătiți până când vinul se reduce la jumătate.
Adăugați rozmarinul, salvia și frunza de dafin. Acoperiți tigaia și lăsați să fiarbă ușor, aproximativ 5 minute.
Între timp, aduceți 6 litri de apă la fierbere rulantă într-o oală de paste.
Adăugați 2 linguri de sare.
Scoateți capacul din cratiță și începeți să adăugați puțin câte puțin stocul de legume, astfel încât tigaia să nu fie niciodată uscată, până când nu se folosește tot stocul.
Adăugați pasta de roșii, condimentați cu sare și piper și lăsați să fiarbă încă 5 minute.
Aruncați pastele proaspete în oala de paste și gătiți până la al dente.
Scurgeți pastele și turnați într-un bol suficient de mare pentru a ține toate pastele și sosul.
Stropiți restul de 2 linguri de ulei de măsline peste paste și aruncați astfel încât tăiței să fie ușor acoperiți.
Adăugați ragu gizzard, fiind sigur că îndepărtați frunzele de dafin și salvie și serviți imediat.