Garganelli cu pipotă: Gargati coi Durei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 623 calorii, 22g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rozmarin, ulei de măsline, paste de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este bine. Încercați Garganelli cu Ragu de mistreț, Garganelli cu Ragu de rață, și Garganelli cu sparanghel și brânză Pecorino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Feliați pipotele subțire, cu grosimea de aproximativ 1/4 inci și clătiți bine în apă rece. Se usuca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Într-o cratiță cu fund greu, cu capac, încălziți 1 lingură de ulei de măsline până la fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați scallions și, folosind o lingură de lemn, împingeți scallions prin ulei și în jurul partea de jos a tigaie pentru a infuza aroma scallion prin ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați pipotele de pui și gătiți, întorcându-se ocazional, până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pipotă De Pui
5
Adăugați vinul roșu și continuați să gătiți până când vinul se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați rozmarinul, salvia și frunza de dafin. Acoperiți tigaia și lăsați să fiarbă ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Între timp, aduceți 6 litri de apă la fierbere rulantă într-o oală de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Scoateți capacul din cratiță și începeți să adăugați puțin câte puțin stocul de legume, astfel încât tigaia să nu fie niciodată uscată, până când nu se folosește tot stocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați pasta de roșii, condimentați cu sare și piper și lăsați să fiarbă încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
11
Scoateți din căldură.
12
Aruncați pastele proaspete în oala de paste și gătiți până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
13
Scurgeți pastele și turnați într-un bol suficient de mare pentru a ține toate pastele și sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Stropiți restul de 2 linguri de ulei de măsline peste paste și aruncați astfel încât tăiței să fie ușor acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
15
Adăugați ragu gizzard, fiind sigur că îndepărtați frunzele de dafin și salvie și serviți imediat.