Garbanzos cu fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 205 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, bulion de legume, fulgi de ardei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 69%. Încercați Garbanzos Masala, Supă de năut (garbanzos) , și Ensalada De Garbanzos y Bacalao pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fasolea garbanzo într-o oală cu suficientă apă pentru a acoperi și înmuiați 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți și clătiți.
3
Într-o oală mare, amestecați fasolea înmuiată și bulionul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se amestecă în 2 căței de usturoi tocat și fulgii de ardei roșu. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți 45 de minute sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Dressing Lamaie Piper
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Cutie De Fasole Verde, Scursă
5
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Așezați usturoiul rămas, roșiile și busuiocul în tigaie și gătiți 2 minute sau doar până când busuiocul este ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
8
Amestecați feniculul și ceapa în oală cu fasolea garbanzo. Se condimentează cu sare. Continuați să gătiți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Amestecați roșiile, busuiocul și mazărea și continuați să gătiți 5 minute, până când mazărea este fragedă.