Garbanzos cu fenicul

Garbanzos cu fenicul
Garbanzos cu fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 205 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, bulion de legume, fulgi de ardei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 69%. Încercați Garbanzos Masala, Supă de năut (garbanzos) , și Ensalada De Garbanzos y Bacalao pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea garbanzo într-o oală cu suficientă apă pentru a acoperi și înmuiați 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți și clătiți.
3
Într-o oală mare, amestecați fasolea înmuiată și bulionul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Se amestecă în 2 căței de usturoi tocat și fulgii de ardei roșu. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți 45 de minute sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
5
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Așezați usturoiul rămas, roșiile și busuiocul în tigaie și gătiți 2 minute sau doar până când busuiocul este ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
8
Amestecați feniculul și ceapa în oală cu fasolea garbanzo. Se condimentează cu sare. Continuați să gătiți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Amestecați roșiile, busuiocul și mazărea și continuați să gătiți 5 minute, până când mazărea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
10
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista