Garam Masala

Garam Masala
Garam Masalan este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 7 porții. O porție conține 40 de calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați chile, boabe de piper, păstăi de cardamom și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca o marinată destul de ieftină. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 70%. Încercați garam masala , cum să faci pudră punjabi garam masala acasă, Garam Masala, și Garam Masala pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 8 ingrediente într-o tigaie medie la foc mediu-mare; gatiti 2 1/2 minute sau pana cand semintele de chimen incep sa se rumeneasca, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Combinați amestecul de semințe de chimen, nucșoară și buzdugan într-o râșniță de condimente sau cafea; procesați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
CafeaCafea
NucșoarăNucșoară
BuzduganBuzdugan

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Botanica Wines Mary Delany Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate26
Revista