Garam Masala
Garam Masalan este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 7 porții. O porție conține 40 de calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați chile, boabe de piper, păstăi de cardamom și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca o marinată destul de ieftină. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 70%. Încercați garam masala , cum să faci pudră punjabi garam masala acasă, Garam Masala, și Garam Masala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-o tigaie medie la foc mediu-mare; gatiti 2 1/2 minute sau pana cand semintele de chimen incep sa se rumeneasca, amestecand continuu.
Combinați amestecul de semințe de chimen, nucșoară și buzdugan într-o râșniță de condimente sau cafea; procesați până la măcinat fin.