Ganache I

Ganache I
Ganache I este o garnitură care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1225 calorii, 12g de proteine, și 97G de grăsime pe porție. Pentru $3.83 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 25 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 59%. Rețete similare includ Ganache: glazură Ganache, umplutură și glazură, Ganache:: glazură Ganache, umplutură și glazură, și Gilbert Ganache-prajituri prajite: Cupcakes cu ciocolată Seltzer cu Ganache, glazură de banane și banane caramelizate.

Instrucțiuni

1
Tăiați ciocolata în bucăți mici și puneți-o într-un castron mare din oțel inoxidabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-o cratiță mare, cu fețe înalte, încălziți crema la foc mediu, amestecând frecvent, până începe să fiarbă. În acest moment, crema va dori să fiarbă, așa că fii cu ochii pe ea! Scoateți imediat de pe foc și turnați peste ciocolată tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se amestecă până când ciocolata este complet topită și amestecul este neted. Se răcește complet și apoi se păstrează la frigider. Ganache poate fi reîncălzit într-un vas din oțel inoxidabil peste apă fierbinte, dar nu clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista