Gambe De Vițel Fierte

Gambe De Vițel Fierte
Face tocană

Instrucțiuni

1
Aduceți demiglace la foc mic într-o cratiță de 1 litru la foc moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se ia de pe foc și se menține cald, parțial acoperit.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se usucă gambele și se presară cu sare și piper. Dredge shanks în făină pentru a acoperi, scuturând excesul.
4
Încălziți uleiul într - o oală grea, rezistentă la cuptor, cu lățimea de 5 până la 6 litri, la foc moderat până la fumat, apoi se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute în total și se transferă cu clești pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
5
Adăugați untul în oală și încălziți până când spuma dispare, apoi sotati ceapa, morcovii, țelina și usturoiul, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați vin, răzuind orice bucăți maro, apoi adăugați demiglace cald, roșii și frunze de dafin. Întoarceți gambele (cu orice sucuri acumulate pe farfurie) în oală și aduceți lichidul la fierbere, apoi acoperiți oala și fierbeți gambele la cuptor până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Transferați cu grijă gambele cu o lingură cu fante pe o farfurie curată și păstrați-le calde, acoperite lejer cu folie. Degresați grăsimea din sos, apoi fierbeți, neacoperit, deasupra aragazului, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, aproximativ 15 minute. Condimentați sosul cu sare și piper și adăugați cozi, apoi gătiți la foc mic până se încălzește. (Aruncați șirurile și frunza de dafin înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Face gremolata
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți SotațiCreveți Sotați
1
* Disponibil la magazinele de produse alimentare de specialitate și cooking.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Osso BucoOsso Buco
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2
Nota bucătarilor
1
* Disponibil la magazinele de produse alimentare de specialitate și cooking.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Osso BucoOsso Buco
2
*Available at specialty foods shops and cooking.com.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista