Gambe De Vițel Fierte

Gambe De Vițel Fierte
Face tocană

Instrucțiuni

1
Aduceți demiglace la foc mic într-o cratiță de 1 litru la foc moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se ia de pe foc și se menține cald, parțial acoperit.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Se usucă gambele și se presară cu sare și piper. Dredge shanks în făină pentru a acoperi, scuturând excesul.
4
Încălziți uleiul într - o oală grea, rezistentă la cuptor, cu lățimea de 5 până la 6 litri, la foc moderat până la fumat, apoi se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 minute în total și se transferă cu clești pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
5
Adăugați untul în oală și încălziți până când spuma dispare, apoi sotati ceapa, morcovii, țelina și usturoiul, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați vin, răzuind orice bucăți maro, apoi adăugați demiglace cald, roșii și frunze de dafin. Întoarceți gambele (cu orice sucuri acumulate pe farfurie) în oală și aduceți lichidul la fierbere, apoi acoperiți oala și fierbeți gambele la cuptor până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Transferați cu grijă gambele cu o lingură cu fante pe o farfurie curată și păstrați-le calde, acoperite lejer cu folie. Degresați grăsimea din sos, apoi fierbeți, neacoperit, deasupra aragazului, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, aproximativ 15 minute. Condimentați sosul cu sare și piper și adăugați cozi, apoi gătiți la foc mic până se încălzește. (Aruncați șirurile și frunza de dafin înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Face gremolata
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1
* Disponibil la magazinele de produse alimentare de specialitate și cooking.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Osso BucoOsso Buco
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2
Nota bucătarilor
1
* Disponibil la magazinele de produse alimentare de specialitate și cooking.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Osso BucoOsso Buco
2
*Available at specialty foods shops and cooking.com.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista