Gama De Foc Salsa
Gama de foc Salsa ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.52 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 288 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți chimen măcinat, fulgi de chile, ardei grași și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 78%. Rețete similare sunt Salsa de foc și gheață, Salsa Prăjită La Foc, și Salsa Prăjită La Foc.
Instrucțiuni
Urmați pașii de la 1 la 4 din instrucțiunile de conservare, folosind șapte borcane de dimensiuni de halbă.
Tăiați gros roșiile; ar trebui să aveți 3 litri, inclusiv sucuri. Stem, semințe, și grosolan cotlet ardei gras; ar trebui să aveți 1 1/2 quarts. Cojiți și tocați grosolan ceapa; ar trebui să aveți 1 1/2 litri. Stem și carne tocată jalapeos; ar trebui să aveți 3/4 ceașcă.
Într - o tigaie de 8 până la 10 litri, combinați roșiile, ardeii grași, ceapa, jalapeos, oțetul, sucul de lămâie, usturoiul, sarea, fulgii de chile, piperul și chimenul. Măsurați volumul. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând ocazional. Reduceți căldura la mediu-mare și amestecați des timp de 1 oră. Reduceți căldura la mediu și amestecați des până se îngroașă și se reduce la jumătate, cu aproximativ 1 oră mai mult.
Urmați pașii de la 5 la 11 din instrucțiunile de conservare, lăsând 1/2 inch de spațiu în fiecare borcan și borcane de procesare timp de 15 minute (a se vedea notele).
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.