Gama De Foc Salsa

Gama De Foc Salsa
Gama de foc Salsa ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.52 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 288 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți chimen măcinat, fulgi de chile, ardei grași și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 78%. Rețete similare sunt Salsa de foc și gheață, Salsa Prăjită La Foc, și Salsa Prăjită La Foc.

Instrucțiuni

1
Urmați pașii de la 1 la 4 din instrucțiunile de conservare, folosind șapte borcane de dimensiuni de halbă.
2
Tăiați gros roșiile; ar trebui să aveți 3 litri, inclusiv sucuri. Stem, semințe, și grosolan cotlet ardei gras; ar trebui să aveți 1 1/2 quarts. Cojiți și tocați grosolan ceapa; ar trebui să aveți 1 1/2 litri. Stem și carne tocată jalapeos; ar trebui să aveți 3/4 ceașcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Carne MăcinatăCarne Măcinată
3
Într - o tigaie de 8 până la 10 litri, combinați roșiile, ardeii grași, ceapa, jalapeos, oțetul, sucul de lămâie, usturoiul, sarea, fulgii de chile, piperul și chimenul. Măsurați volumul. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând ocazional. Reduceți căldura la mediu-mare și amestecați des timp de 1 oră. Reduceți căldura la mediu și amestecați des până se îngroașă și se reduce la jumătate, cu aproximativ 1 oră mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Urmați pașii de la 5 la 11 din instrucțiunile de conservare, lăsând 1/2 inch de spațiu în fiecare borcan și borcane de procesare timp de 15 minute (a se vedea notele).
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista